Kontakt | SEO optimizacija sajta ~ NVT Dizajn

Optimizacija sajta: kontakt informacije

Ukoliko ste zadovoljni radovima koje možete pogledati na optimizaciji i web dizajn sajta ako već to niste uradili, kontaktirajte nas kako bi razgovarali o vašem projektu i ideji, možemo se i  dogovoriti o saradnji. Ako ste spremni da vaš sajt bude prvi na Google i da svakim danom sve više povećavate svoj profit i proizvodnju možemo dogovoriti posao.

prvi-na-googleDogovorićemo se o poslu, upoznati se sa vašim predmetom prezentovanja, napraviti dogovor oko izbora naziva domena, proučiti i analizirati, odreti koje su ključne reči, i krenuti u posao izrada sajta. Naravno prvo ćemo se dogovoriti oko cene optimizacije sajta, koja se neće menjati (povećavati) u toku rada. Plaćanje će biti nakon završenog posla i ostvarenih rezultata koje smo dogovorili pre početka izrade sajta. Na taj način Vam možemo garantovati da ćete platiti na osnovu postignutih rezultata.

Dakle ako želite web sajt koji će od početka do kraja biti napravljan po Vašim željama, a našim sugestijama kako bi imali bolju optimizaciju sajta, obratite se nama, imajte poverenja u naš rad na  seo optimizaciji i izradi sajta, verujte nam neće zažaliti, jer usluga koju nudimo je u potpunosti profesionalna i prilagođena Vama! Uz cenu izrade sajta koja će Vam sigurno odgovarati. Sajt koji napravimo će biti optimizovan i za prikaz na mobilnim uređajima.

Ako imate sajt koji nije na prvoj strani Googla, to Vam je isto kao i da ga nemate, jer njega skoro niko i ne vidi. Sajt bez posete ne donosi profit

Kontakt telefon: 064/4156366

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge optimizacije sajta, ili želite novi sajt, obratite nam se za dogovor, ukoliko Vas interesuje optimizacija sajta popunite formular kako bi izvršili procenu vremena za dolazak vašeg sajta na prve strane google pretraživača.

[contact_form]

5 Comments

 1. Cena optimizacije sajta – da li se isplati? | Optimizacija sajta | Seo Srbija | web dizajn - mart 23, 2013

  […] ili nemate sajt ili oklevate da krenete sa optimizacijom sajta, ili vas brine cena, pa šta čekate pozovite nas odmah ili kontaktirajte putem forme. Napravićemo procenu kakve rezulate možemo zajedno postići, a cena optimizacije sajta, pa nije sve […]

 2. Kostic Marko - jun 21, 2014

  Koja je cena optimizacije u zavisnosti od broja kljucnih reci? kao i da li postoji garancija o poziciji na google pretazivacu?

  • optimizacijasajta - jun 22, 2014

   Cena se formira u zavisnosti koje su ključne reči u pitanju. Postoje reči sa većom i manjom konkurencijom. Sa brojem ključnih reči ne treba preterivati, ali pravilo je koliko para toliko muzike.
   Moja garancija je da ne uzimam novac za rad dok ne ostvarim rezultate koje smo dogovorili. Pozicija koja je ostvarena treba da se održava, ali manjim intezitetom nego kada je anonimni sajt guran na prve strane. Normalno je da očekujete da i konkurencija ne miruje, kada niko više ne bi radio optimizaciju svog sajta vaša pozicija bi bila večna …

 3. Srđan Bogdanović - avgust 21, 2014

  Koliko košta da ostanem gde jesam na GOOGLE?

Leave a reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.