Izrada sajta – obrati pažnju na nas

Ako želite obične i jeftine web stranice koje niko neće posećivati, jer za njih i neće znati, jer vaš sajt ne mogu pronaći na ptreživačima, tada nemojte naručiti izradu sajta kod nas, jer ja takve stranice ili sajtove ne znam da radim (nije sramota priznati) i ne verujem da ću uspeti da naučim. A ako želite da imate sajt koji će biti na prvoj strani Googla, a možda čak i prvi na Google (što nikada ne obećavamo, ali često uspemo da uradimo), CMS gde možete sami unositi podatke, menjati sadržaj i dodavati vesti ili članke …

Ok. Shvatili ste možemo sarađivati ako ste spremni za kvalitetnu i profesionalnu izradu sajta koja će ispuniti svoje ciljeve, a to je sajt koji zarađuje novac. Još važnija stvar je da uz desktop sajt dobijate besplatnu verziju sajta za mobilne uređaje, jer sajtove koje mi radimo su već optimizovani za mobilne telefone. Naši sajtovi imaju uključenu on – page ili osnovnu optimizaciju za Google.

Izrada sajta kod nas uključuje:

 1. Izrada sajta po pravilima i zahtevima za bolje rangiranje na pretraživačima
 2. Dizajn sajta prolagođen vašem glavnom proizvodu ( da ne zloupotrebljavamo reč brend, jer da Vi imate brend ne bi ni čitali ovaj sadržaj)
 3. Nema skrivenih troškova, i dodatnih klauzula
 4. Pomoć ako ima problema u dodavanju novih sadržaja
 5. Seo start paket odnosno on page optimizaciju sajta

izrada sajta

Ako smo vas već ubedili da su ovo dovoljni argumenti za vaš i naš uspeh, popunite sledeću formu i izrada sajta može da počne.

SEO optimizacija i izrada sajta – naša prednost

SEO odnosno Search Engine Optimization je proces kojim se našim čeprkanjem vaša web stranica optimizuje (prepravlja) da bi se bolje kotirala u spisku rezultata na pretraživačima kao što je Google. Bolji plasman vašeg sajta više posetilaca, veća prodaja usluge / proizvoda. Već smo napomenuli da ste u prednosti jer već dobijate osnovnu optimizaciju sajta za pretraživače,

Napredniji SEO paket uključuje: (za njega se moramo posebno dogovoriti)

 • Garancija da nećemo uzimati novac dok ne postignemo dogovorene rezultate
 • Izveštaji o napretku vašeg sajta, koji ćete i vi sami osetiti poprodaju
 • Sve tehnike u skladu sa Google webmaster uputstvima

Izrada sajta kod nas je pravo rešenje za sve vaše probleme jer dobijate tri u jedan

1 Comment

 1. Marko Skočić - 14 maja, 2014

  Poštovani,

  Kontaktiram vas u ime softverske kompanije PSTech. Planiramo da izbacimo potpuno novi veb sajt, i do sada smo pripremili materijale u vidu tekstova i dizajna. Vaša uloga bi bila implementacija sajta baziranog na WordPress platformi, na osnovu tih materijala. U prvoj verziji sajta želimo da imamo oko 50 strana, ali i mogućnost da nakon isporuke prve verzije samostalno uređujemo sajt.

  Javite mi se ukoliko ste zainteresovani za saradnju, nakon čega ću vam poslati više informacija.

  Pozdrav,
  Marko Skočić

Leave a reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.