O nama optimizacija i izrada web sajta

Pre neki dan sretne me jedan čovek na jednome mestu i upita da mu dam preporuku za nekog malog koji zna da uradi lep i dobar sajt, ali da odmah izađe na prvoj strani gugla (google) i ostalih pretraživača (optimizacija sajta), ili da napravi dobar katalog, složi knjigu i obradi fotografije, a one malo lošije fotografije da napravi da valjaju (retuširanje), sklepa dobar propagadni materijal. Još sve da bude profesionalno urađeno, a ne ‘nako samo da uzme pare i nestane, da nije skupo (realne cene) i da poštuje dogovor, e još kad bi mogao  i da mi pogleda računar u kancelariji nešto je usporio, a onaj drugi jutros neće da se upali, sinoć je radio sve je bilo dobro, ja ga  samo  ugasio, izgleda treba mi i  servisiranje računara

Malo razmislih ko bi to sve mogao da uradi, znači njemu treba optimizacija sajta i izrada web sajta, i jedino mu preporučih sebe. Čovek se izvini i reče da je znao za mene, al’ mislio sam imaš ti troje male dece nemaš vremena.

Zašto sam tako „skroman“ ?

Zašto se meni obratiti za seo optimizaciju i izradu web sajta

Zato što se profesionalno ovim poslom bavim 13 godina, zato što sam od 10 godine koristio commodore 64, atari, 286 …. do današnjih čuda od tehnike. Dizajnirao sam i uredio nekoliko turističkih publikacija, raznih kataloga, novina i časopisa. Redizajnirao pregršt sajtova i uradio optimizaciju sajta za google i ostale pretraživače.Zato što imam profesionalan odnos prema klijentima, zato što moj cilj nije samo uzeti novac, već svakog klijenta unaprediti u poslovanju i uraditi mnogo više nego što on sam zahteva. Zato što zadovoljni klijenti posle uspešne optimizacije sajta i kada se pojave prvi na google sami donose novac za održavanje vodećih pozicija uz reči „samo me drži na vrhu“  jer su osetili po profitu i obimu proizvodnje šta znači biti na prvi na gugle (google).

Ono što mogu da preporučim potencijalnim klijentima je da uz minimalna ulaganja mogu da isprobaju snagu weba i dobre pozicije na pretraživačima, posle toga zaboraviće na štampanje hrpe propagadnog materijala jer web sajt je mnogo jeftiniji i produktivniji.

Kontaktirtajte nas za bilo koji od gore navedenih poslova i postanite još jedan naš zadovoljan klijent.

1 Comment

Leave a reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.