Izrada sajtova u WordPressu – prednosti

Da li wordpress pobeđuje stranice kodirane HTML – om? Da li su statički sajtovi prošlost? Da li zante da je WordPress najzastupljenija CMS platforma u svetu. Zašto bi i vaš sajt bio izuzetak, obratite se nama i prebacićemo vaš statički HTML sajt u wordpress, dobićete novi moderniji izgled, kao mnoge već profesionalno urađene stranice i što je najvažnije biće jednostavan za korišćenje, možete sami da dodajete i menjate svoj sadržaj.

Prednosti WordPress sajtova

wordpress-htmlIzrada sajtova u CMS WordPress sistemu omogućavaju vam da samostalno dodajete nove stranice uz foto i drugi multimedijalni sadržaj. Rad je toliko jednostavan da ako pratite uputstva možete biti sposobni da samostalno dodajte stranice za samo par minuta. Dodavanje multimedije i fotogrfija se uz dva do tri klika mišem unosi direktno sa vašeg računara, slično kao dodavanje fotografije na vaš fejsbuk profil.
Sve ove operacije radite i kontrolnog administratorskog panela, a stranica je odmah dodata i možete je pregledati.

Prilikom izrade sajta u wordpressu, klijent ima mogućnost da vidi kakao se sajt razvija i da shvati princip rada samog sajta, kao i neke smernice u kom pravcu će se sajt razvijati. U dogovoru sa klijentom stranice se mogu unapređivati, kakao bi sajt postigao što bolje rezultate i plasman na Google.

Sajt prilagođen mobilnim uređajima

Prilikom izrade sajtova u wordpressu vaša web stranica će biti prilagođena mobilnim uređajima i tabletima, tako da dobijate besplatno izradu sajta za mobilne uređaje koji je vidljiv na svim rezulucijama i veličinama ekrana. Optimizacija za mobilne uređaje se izvodi CSS tehnikom, ne pomoću dodataka koji usporavaju učitavanje stranice.

Veliki broj besplatnih tema za wordpress

Svakim danom imate sve veći broj kvalitetnih i besplatnih tema koje možete iskoristiti za vašu wordpress sajt (ako već smatrate da možete sami da ga uradite). Pogledajte u našim radovima, možda vam se svidi neka od besplatnih tema.

Besplatna osnovna Seo optimizacija

Kao i što se lako dodaje sadržaj ili multimedija na vaše stranice, tako je i osnovna optimizacija jednostavna u korišćenje dodataka za optimizaciju sajta. Naravno ako Vam mi radimo sajt, on će biti automatski optimizovan za pretraživače. Ako radite sami, to možete odraditi kroz kontrol panel kao administrator potpuno samostalno, ako vaš sajt ima dobar sadržaj, kroz par meseci možete očekivati i visok plasman.

Leave a reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.