Kontakt | SEO optimizacija sajta ~ NVT Dizajn

Optimizacija sajta: kontakt informacije

Ukoliko ste zadovoljni radovima koje možete pogledati na optimizaciji i web dizajn sajta ako već to niste uradili, kontaktirajte nas kako bi razgovarali o vašem projektu i ideji, možemo se i  dogovoriti o saradnji. Ako ste spremni da vaš sajt bude prvi na Google i da svakim danom sve više povećavate svoj profit i proizvodnju možemo dogovoriti posao.

prvi-na-googleDogovorićemo se o poslu, upoznati se sa vašim predmetom prezentovanja, napraviti dogovor oko izbora naziva domena, proučiti i analizirati, odreti koje su ključne reči, i krenuti u posao izrada sajta. Naravno prvo ćemo se dogovoriti oko cene optimizacije sajta, koja se neće menjati (povećavati) u toku rada. Plaćanje će biti nakon završenog posla i ostvarenih rezultata koje smo dogovorili pre početka izrade sajta. Na taj način Vam možemo garantovati da ćete platiti na osnovu postignutih rezultata.

Dakle ako želite web sajt koji će od početka do kraja biti napravljan po Vašim željama, a našim sugestijama kako bi imali bolju optimizaciju sajta, obratite se nama, imajte poverenja u naš rad na  seo optimizaciji i izradi sajta, verujte nam neće zažaliti, jer usluga koju nudimo je u potpunosti profesionalna i prilagođena Vama! Uz cenu izrade sajta koja će Vam sigurno odgovarati. Sajt koji napravimo će biti optimizovan i za prikaz na mobilnim uređajima.

Ako imate sajt koji nije na prvoj strani Googla, to Vam je isto kao i da ga nemate, jer njega skoro niko i ne vidi. Sajt bez posete ne donosi profit

Kontakt telefon: 064/4156366

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge optimizacije sajta, ili želite novi sajt, obratite nam se za dogovor, ukoliko Vas interesuje optimizacija sajta popunite formular kako bi izvršili procenu vremena za dolazak vašeg sajta na prve strane google pretraživača.

[contact_form]

2 Comments

  1. Cena optimizacije sajta – da li se isplati? | Optimizacija sajta | Seo Srbija | web dizajn - 23 marta, 2013

    […] ili nemate sajt ili oklevate da krenete sa optimizacijom sajta, ili vas brine cena, pa šta čekate pozovite nas odmah ili kontaktirajte putem forme. Napravićemo procenu kakve rezulate možemo zajedno postići, a cena optimizacije sajta, pa nije sve […]

Leave a reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.