USLUGE

Usluge seo optimizacije sajta i izrade sajtova koji su optimizovani za pretraživače

Veliki posao započnite malim korakom!

Angažujte NvT Dizajn, i uspeh dolazi!

Optimizacija pretraživača (SEO) se odnosi na proces kojim pretraživači ocenjuju vaš sadržaj da vide koliko će on biti efikasan da privuče saobraćaj. Pretraživači će proceniti brojne stvari na veb lokaciji (kao što su ključne reči, oznake i naslovi linkova) i rangirati je prema njenom kapacitetu da privuče organski saobraćaj na osnovu različitih faktora.

SEO je ključni deo vaše strategije digitalnog marketinga i određeno znanje je neophodno bez obzira na to za koju ste oblast digitalnog marketinga specijalizovani.

Google koristi više od 200 signala za rangiranje da bi odlučio koji se sadržaji pojavljuju na prvoj stranici rezultata pretraživača. Algoritam obraća pažnju na znakove da će određena veb stranica korisnicima dati informacije koje traže.

Laka i jednostavna instalacija uz mnoštvo dodataka - brzo napravite profesionalan sajt.
Možete nas kontaktirati u vezi optimizacije Vašeg sajta za pomoć. Prednost ima kontakt preko kontakt forme
Da li ste svesni koliko gubite, ili ste izgubili što niste na prvoj strani Google pretraživača, nije kasno ...
SEO optimizacija sajtova je možda najvažniji proces ne samo za bolje rangiranje, već i za uspešnu internet marketing kampanju
Da li je uvek jeftina izrada sajta baš jeftina i da li je povoljno uvek samo povoljno za onog ko prodaje uslugu
Besplatna optimizacija sajta, lepo zvuči, ali ko još uvek daje nešto besplatno i da li je uvek i sirće mufte slatko

Hajde da unapredimo Vaš posao!

Bez obzira da li ste malo porodično preduzeće ili velika firma, neophodno Vam je prisustvo na internetu. Mi Vam ne nudimo samo obično po principu ajd da i ja imam sajt. Mi Vam nudimo da preko svog sajta zarađujete novac, reklamirate i prodajete svoje usluge i proizvode.

Sarađujte sa nama

Ukratko faze i rast poseta na vašem sajtu

01

Početna tačka za SEO i uključuje sagledavanje po kojim ključnim rečima se sajt već rangira, po kojim ključnim rečima rangiraju konkurenti i koje druge ključne reči traže potencijalni kupci.

02

Kada se identifikuju potencijalne ključne reči, u igru ulazi marketing sadržaja. Ovo može biti ažuriranje postojećeg sadržaja ili kreiranje potpuno novih delova sadržaja. Pošto Google i drugi pretraživači daju prednost visokokvalitetnom sadržaju …

03

Pošto su veze sa spoljnih veb lokacija (nazvane „povratne veze“ u SEO govoru) jedan od ključnih faktora rangiranja u Google-u i drugim velikim pretraživačima, dobijanje povratnih veza visokog kvaliteta je jedna od glavnih poluga koje SEO ima.

Pozovite nas!

064 415 6 366