Izrada sajta i optimizacija wordpress

WordPress jedna od najpopularnijih i najjednostavnijih platformi za upotrebu prilagođena čak i apsolutnim početnicima. Laka i jednostavna instalacija uz mnoštvo dodataka omogućiće vam da brzo napravite profesionalan sajt. Izrada sajta je laka i savladaćete je za jedno popodne. Ne morate ništa da znate o kodiranju, CSSu i slično.  Optimizacija sajta u wordpressu je jednostavna jer je wordpress SEO friendly, što vam pomaže da sami možete optimizovati svoj sajt kako bi imali što bolju vidljivost na pretraživačima.

Sajt u wordpressu lak za održavanje

Ono što je najveća snaga ove platforme je kontrolna tabla u kojoj se lako snalazite i bez potrebe za poznavanjem programiranja ili web dizajna. Ipak za nekoga od svog web sajta želi nešto više mi vam nudimo uslugu izrade sajta u wordpresu, vaša prednost je što sami kasnije možete ubacivati nove informacije ili sadržaje na svoj sajt, i nećete zavisiti od dobre volje i vremena koje će za vas odvojiti onaj ko vam uređuje ili održava sajt.

Prednosti sajta u wordpressu

Prednost izrade sajta u wordpresu što se može lako optimizovati za mobilne telefone, lako se mogu dodavati slike, još lakše se mogu napraviti galerije fotografija, odlična integracija sa socijalnim mrežama što je bitno pri optimizaciji sajta, lako dodavanje formi, kontakta i slično. Cena izrade sajta u wordpresu je niža nego da neko radi za vas poseban CMS.

Leave a reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.