Najbolji besplatni seo alati i alatke

Da li tražite besplatne SEO alate koji će vam pomoći u organskim pretragama i optimizaciji vašeg sajta?

seo-alatiIako postoji veliki broj besplatnih, ali i onih koji se plaćaju SEO programa, neki od dole nabrojanih će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve prilikom SEO optimizacija sajta za pretraživače. Ovde je 11 besplatnih Seo alatki koje i sam koristim, prilikom seo optimizacije sajtova, tako da će pomoći i onima koji imaju već neka iskustva, ali i početnicima koji su čitali neke od prethodnih tekstova.

Jedna od najčešćih alata koji se traže su vezani za istraživanje i predloge izbora ključnih reči kao alternativa za Google besplatnu alatku za ključne reči. Prve četiri od navedenih alata su vezani za istraživanje ključnih reči.

Besplatne seo alatke

  1. Übersuggest
   www.ubersuggest.org
   Namena: Da biste identifikovali ključne reči i ključne fraze
   Zahtevi: Nema – Besplatno
   Übersuggest je bespltan alat za ključne reči koji će vam sugerista i obezbediti listu mogućih ključnih reči i fraza ključninh reči.

Sve ove seo alatke i besplatni alati mogu vam pomoći da planirate strategiju seo optimizacije, ili da proverite zašto vaš sajt nije visoka plasiran, ili ste možda preterali sa optimizacijom sajta. Ja ih koristim u svom radu i zadovoljan sam.

Leave a reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.