Besplatna optimizacija sajta

Besplatna optimizacija sajta, lepo zvuči, ali ko još uvek daje nešto besplatno i da li je uvek i sirće mufte slatko. Danas bez optimizacije sajta za Google, jer ostali pretraživači imaju mnogo manje saobraćaja odnosno pretraga u Srbiji, ne možete opstati na tržištu. Mi vam za početak nudimo besplatnu, jer ako ne možete da odvojite novac u startu ili Vam je cena optimizacije sajta velika, probajte da na ovaj način vidite koliko će se vaš posao unaprediti ako poboljšate pozicije na pretraživačima. Ne očekujte sada da budete prvi na Google, ali recimo da se pojavite na drugoj ili prvoj strani. Kako da znate da Vam je potrebna optimizacija sajta za pretraživače. Proverite sami. Idite na google.rs i ukucajte ključne reči koje su vezane za vaše proizvode ili usluge. Nema vas na prvoj strani, niste čak ni  na drugoj strani, vama je optimizacija sajta neophodna. Koa što vidite nije samo izrada web stranice dovoljna sama po sebi.

Pbesplatna optimizacija sajtaomoću optimizacije sajta za pretraživače,  vaš sajt jedinio ima šanse da se plasira u top ten odnosno prvih deset pretraga za ključnu reč vašeg proizvoda ili usluge, odnosno da bude prikazan u listi rezultata na prvoj strani Google pretraživača. Ono što je sigurno,  da vas jedino tako potencijalni kupac može pronaći, a da recimo nikada pre nije čuo za vas.

Besplatna optimizacija sajta – očekivanja

Kontaktirajte nas za besplatnu optimizaciju sajta, ali ne očekujte čuda, jer ipak ako vam neko nudi nešto besplatno (a za SEO se izdvaja lep novac, od nekih cena spadaju i uši) da ćemo sada posvetiti punu pažnju i detaljno pregledati Vaš kod sajta i otkloniti sve nedostatke i napraviti jedno 150 backlinkova na vaš sajt. Ne, to ipak ne možete očekivati, možete da očekujete da sa 34 mesta na Googlu skočite na 15 mesto ili čak 10 mesto što je već uspeh jer ste postali vidljivi (na 34 mestu ste nevidljivi, idete li Vi tako daleko kada tražite nešto).

Naš i Vaš inters – besplatna optimizacija sajta

Ok, ipak nije sve potpuno besplatno, u čemu je kvaka? Morate sa vašeg sajta napraviti jedan link ka našem sajtu u kome ćete izraziti zahvalnost za našu besplatnu optimizaciju sajta. Dobro ne morate baš, ali bilo bi lepo. Ovo je naš potez popularizacije optimizacije sajtova, verujem da ćete se kasnije odlučiti i da odrešite kesu i uložite novac, a tada ste naš potencijalni klijent. Možda možete i nešto sami da uradite, mi ćemo Vas uputiti u neke osnovne stvari, šta da ispravite i na koji način da pravite linkove ka svojim sajtovima. Besplatna optimizacija sajta vas ipak ne košta ništa, pa što ne bi probali.

5 Comments

 1. Jovo - 7 februara, 2014

  Pozdrav,

  Zainteresovan sam za vasu besplatnu optimizaciju.Imam sajt koji sam licno pravio u wordpresu ali se u SEO nikako ne snalazim.

  • optimizacijasajta - 7 februara, 2014

   Poštovani Jovo,
   vi ste jedno 12 koji se javlja za optimizaciju sajta sa sportskim rezultatima. Odgovor je isti za sve, morate raditi na sadržaju svog sajta. Pročitatjte sve tutorijale koje sam ovde napisao, dodajte plugin za društvene mreže i probajte malo ga forsirate na društvenim mrežama. Na žalost nisam čarobnjak koji bi od sajta sa dve strane i dve rečenice uspeo nešto da napravi.
   Sadržaj i samo sadržaj na sajtu je bitan, a ostalo su sve sitnice!

 2. Dača - 19 februara, 2014

  Poštovani,

  Zainteresovan sam za besplatnu optimizaciju sajta kod Vas.Imam sajt koji je drugar napravio na gorepomenutom linku pa me zanima možete li da im pomognete da se sajt bolje rangira na googlu.Ili barem neki savet kako bih mogao sam to da uradim.Svestan sam da nije lagan posao,ali se interesujem za to

  • optimizacijasajta - 20 februara, 2014

   Naravno da nije lagan posao, vašem sajtu nedostaje sadržaj, potrebno je ubaciti mnogo više sadržaja, integracija na društvene mreže. Statički sajtovi su prošlost, neka drugar proba da uradi u wordpressu. Ubacite i blog deo, pa pišite o igricama sa Sony 4. kako bi na neki način stekli popularnost. Čitajte tutorijale, dodajte sitemap.xml kako bi indexirao Google sve strane. Ima dosta posla da se napravi kvalitetan sajt, ali najvažnije na sajtu je dobar sadržaj.

 3. Deki - 24 decembra, 2019

  Pozdrav mozete li mi reci nesto o mom sajtu?

Leave a reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.