Izrada web sajta – web dizajn

Sve veći značaj ima izrada web sajta i optimizacija sajta. Zašto? Više od 85% potencijalnih kupaca traži proizvode ili usluge na internetu, granice više ne postoje, ako imate svoj internet sajt znači da ste dostupni celom svetu i tržištu sa ogromnim potencijalima. Danas nemati svoj internet sajt je kao da ne postojite, a još gore je da imate svoju web prezentaciju a niste na prvoj strani Google pretraživača. Ako niste uradili optimizaciju sajta i niste u prvih 10, polako počnite da razmišljate da stavite katanac na vašu firmu, jer ako se ne probudite i ne trgnete malo i ne uradite sajt konkurencija će vam pokupiti sve klijente. Takođe planirajte i izradu sajta za mobilne telefone. Zato idite odmah sada na stranu o nama i odlučite se da promenite sistem i način svog poslovanja, a zatim idite na kontakt i ne oklevajte da nam se obratite za pomoć. Vreme je da rezervišete svoju poziciju na internetu i obezbedite sebi nove klijente. Izrada web sajta ili web dizajn je najbolji način za predstavljanje proizvoda i usluga. Niste sigurni da možete da povećate broj klijenta putem svog web sajta. Ne treba Vi da ih tražite, oni će pronaći Vas. Kako?

Izrada web sajta uz dobru optimizaciju sajta dovodi nove klijente

Izrada web sajtaAko ste uložili u izradu sajta i optimazaciju sajta, vaši novi klijenti pretražuju web tražeći proizvod ili uslugu za sebe. Dobro SEO optimizovan sajt će se nalazaiti u vrhu pretrage i vaš potencijalni klijent će ga sigurno pogledati, velika je verovatnoća da ćete mu prodati svoju uslugi ili proizvod.

Zašto je važna izrada web sajta?

Zašto je važna izrada web sajta i dobra optimizacija sajta? Cilj je biti ispred konkurencije, to postižemo ako se bolje rangiramo od njih u pretragama. Kada kupci ukucaju ključne reči u pretraživač, treba da dobiju vas. Prvi na Google je već velika prednost u odnosu na konkurenciju. Dobra izrada web sajta zahteva kvalitetan sadržaj. Morate opisati svoj proizvod ili uslugu jasno i razumljivo da bi ga posetilac – potencijalni klijent razumeo, kupio… Kvalitetan i jedinstven sadržaj (nema copy – paste) tuđeg sadržaja, Google to kažnjava, ali to već prepustite nama kao stručnjacima za optimizaciju sajta. Morate imati dobre i kvalitetne fotografije, jer one utuču na opšti vizuelni utisak i kao sama izrada web sajta.

3 Comments

 1. Optimizacija sajta za Google pravila i provera | Optimizacija sajta - 2 juna, 2013

  […] što bolje indexisaranje. Ovo zahteva ispravnu Seo optimizaciju i to onu na samoj stranici prilikom izrade web sajta i izgradnju linkova. Za vas smo napravili kratak podsetnik osnovnih stvari koje treba da ima sajt […]

 2. Optimizacija sajta počinje od izrade sajta | Seo optimizacija sajta cena - 1 oktobra, 2013

  […] web sajta, još gore pitanje i još teži odgovor od cene optimizacije sajta. Sve je relativno, jeftina izrada web sajta ne mora uvek da bude loša, ali znajte u svemu je zlatno pravilo koliko para toliko muzike. […]

 3. Dragan Dobricic - 19 novembra, 2013

  kao prvo vas lepo pozdravljam.Dalje,svaka vam cast lepo ste uredili sajt.Razumljiv ,jasan i u nekim delovima i prijatno duhovit.Lako sam se odlucio za vas.
  Svestan sam da mi je sajt ,recimo takav -kakav je i da mu je seo faktor nekde oko nulem ,a mozda i nize.
  S toga cu ja prvo da predlozim vama nesto ,a vi meni za uzvrat sve ostalo.
  Ubacio bih ,kako tako jos nesto slika ,svima dao naslove,uradio tekstove koji evidentno nedostaju i sa vasim besplatnim seo krenuo u sledeci kvartal.
  po primitku prvih normalnih parica bi se uradili novi sajt po vasim predlozima i mojim zeljama.
  Zamolio bih vas da analizirate sajt i odgovorite mi da li sam u pravu za ovaj pravac delovanja i kako vi to vidite.
  Vodite racuna o aktuelnom trenutku i otome da za moj posao sezona jenjava.
  Pozdrav od Dragana Dobricica
  tel – 064 111 00 65

Leave a reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.