Cena optimizacije sajta

Cena optimizacije sajta, pitanje koje se uvek prvo postavlja i koje je polazna tačka za razmišljanja o daljim planovima. Da li ste svesni koliko gubite, ili ste izgubili što niste na prvoj strani Google pretraživača. Da li smatrate da je danas imati sajt sasvim dovoljno, na žalost više nije, možda je to nekada bila prednost kada konkurencija nije imala sajt, ali danas se očekuje visoka pozicija na pretraživačima. Cenovnik optimizacije sajta se ne može jednostavno uraditi, jer optimizacija sajta a samim tim i njegova cena zavise od dosta faktora.

cena optimizacije sajta

Od čega zavisi cena optimizacije sajta

Prvo u kakvom je stanju Vaš sajt trenutno i da li je na njemu urađena bar osnovna On – page optimizacija, koliko treba prepravki unutar samog sajta napraviti, ili je bolje ići na novu izradu web sajta. Zatim za koliko ključnih reči hoćete da se optimizuje vaš sajt, kao da li je potrebno vršiti analizu i da li ste spremni da prihvatite naše savete u vezi izbora domena i ključnih reči na sajtu. Cena optimizacije sajta dosta zavisi od konkurencije, jer za neke proizvode i ključne reči već se radi SEO, jer ne spavaju svi kao Vi čekajući da ih neko pozove iz halo oglasa. Ako baš ne želite ništa da uložite probajte opciju besplatna optimizacija sajta.

Optimizacija sajta cena nije fiksna

Cenovnik kod nas ne postoji. Ono što ćemo Vam mi nakon analiza vašeg sajta ili sajta koji treba tek da radimo reći je minimalna cena naših radova, kako bi se pojavili na prvoj strani, nećemo Vam obećati da ćete biti prvi na Guglu, ali je to svakako naš zajednički cilj, i to ćemo se dogovoriti za neke dodatne bonuse za postignute pozicije, zato Vam u početku i dajemo minimalnu cenu optimizacije sajta. Da li postoji neka garancija, da svakako da postoji i možemo se dogovoriti oko načina plaćinja na osnovu učinka i slično. Plaćate nakon rezultat koje smo dogovorili na početku, recimo da Vas sve neće izaći od 500 eura, ali da je ubičajena cena 100 – 150 – 200 eura, naravno sve zavisi od sličaja do slučaja. Najjeftinije ćete proći ako se odlučite da kod nas za izradu web sajta koji će automatski biti optimizovan jer mi samo tako znamo da radimo (cena od 150 do 300 eura). Dobijate i izradu mobilne verzije sajta.

Razmislite kolika je cena optimizacije sajta prihvatljiva za Vas, koliko sada gubite što niste na tržištu konkuretni sa web sajtom, ili menjajte profesiju. Bez dobre pozicije na Googlu danas nema profita.

1 Comment

 1. Milos - 5 novembra, 2013

  Postovani,
  Mi smo po drugi put radili nov sajt, zadrzan je isti domen. Prvi put je sajt jednostavno obrisan a da se ne zna krivac, sada je ispocetka sajt radjen.
  Na vas oglas nisam naleteo tako da nisam bio u prilici da vas pitam i za izradu i kasnije za optimizaciju, stoga
  pitanja za Vas su:
  Procena optimizacije on site seo na mom sajtu
  procena off site optimizacije
  koliko je maksimum kljucnih reci ili fraza
  GARANCIJA za rezultat , kao i vreme koje ce sajt ostati dobro pozicioniran
  poslednje pitanje, za izradu sajta indeticno mom sajtu, koja bi bila cena izrade kod Vas.
  kljucne reci bi bile: rasadnik beograd, voćne sadnice, sadnice vinove loze, prodaja sadnica, cene tuja, ….
  Molim za brzi odgovor
  S’postovanjem
  Miloš Gigić

Leave a reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.