Izrada web sajta i seo optimizacija

Izrada web sajta u zavisnosti o vaših potreba ne predstavlja isuviše težak posao. Kao što vidite po cenama izrada web sajta tržište je šareno i cene su za sve džepove, počevši od 50 eura pa do i nekoliko hiljada eura. Ako hoćete kvalitetan sajt, verujte mi za 50 eura ga ne možete dobiti, uverio sam se u to već nekoliko puta, jer sam takve sajtove prepravljao i radio za njih optimizaciju sajta.

Izrada web sajta cene

izrada web sajtaVerujte mi da finasijski bolje prolazi onaj čija je cena izrade sajta 50 eura nego neko ko ga radi za par stotina evra. Ovaj ga sklepa za jedno popodne, gazda zadovoljan malo platio a dobio sajt, ovaj drugi uloži bar sedam dana i izradu sajta, al ne može da uhvati dnevnicu od 50 eura nikako. Jeftina izrada sajta je bez bilo kakve on page seo optimizacije i sajt za koji će znati samo uža familija ne vredi ni 50 eura, to vam je samo bačen novac. O nekoj naprednijoj optimizaciji sajta da i ne pričamo i ne kaže se džabe koliko para toliko i muzike. Cena izrade sajta se ne može tačno odrediti, ali raspitajte se telefonom.

Izrada web sajta naša ponuda

Univerzalna ponuda za izradu web sajta ne postoji, sve zavisi od vaših zahteva i kompleksnosti materije koja se obrađuje, ono što nas preporučuje je da u startu odmah dobijate sajt sa osnovnom optimizacijom za pretraživače, sajt koji mi uradimo biće napravljen po pravilima kako bi ga pretraživači što brže i bolje indeksirali. Za naprednu optimizaciju sajta, moramo se dogovoriti jer to zavisi o više faktora. Otprilike možete računati da cena izrada web sajta od 150 do 200 eura i a budete za par ključnih reči na prvoj strani Google pretraživača. Naravno u kombinacija sa nama dobijate besplatno optimizaciju sajta za mobilne telefone, jer prilikom izrade web sajta vodimo računa i optimizaciji sajta za mobilne telefone.

1 Comment

  1. Optimizacija sajta za mobilne telefone | Seo optimizacija sajta za pretraživače - 11 avgusta, 2013

    […] Ako vaš sajt nije optimizovan za mobilni uređaj, gubite veliki deo tržišta i kupaca. Prilikom izrade web sajta može se već odmah planirati i optimizacija za mobilne telefone, ili se kasnije uraditi web […]

Leave a reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.