Izrada sajta cena i cenovnik

Da li je moguće uopšte tačno odrediti cenu izrade sajta? Da li je uvek jeftina izrada sajta baš jeftina i da li je povoljno uvek samo povoljno za onog ko prodaje uslugu. Ako ste zaleteli na jeftino kod nas, mi takve sajtove ne radimo. Nemojte gubiti vreme na čitanje teksta već idite dalje u potragu za sajtovima od 50 eura. Naš princip izrade sajta je drugačiji. Stvarno bi bilo lepo kada bi to moglo ovako:

„Dobar dan, pošto sajt? 50 eura, u jeftino, dajte mi jedan. Hvala, doviđenja“

Stavim u džep 50 evra i čekam sledećeg, kada me nazove posle dva meseca i pita šta je sa mojim sajtom, nema ga na Google, samo ga nalaizim pomoću tačne adrese, ja mu odgovaram da mora još da čeka i da je seo optimizacija proces koji traje po nekoliko meseci. I tako u krug, para kaplje …

Cena izrade web stranica

izrada sajtaRecimo kod nas ne postoji ograničenje u broju strana prilikom izrade web sajta jer ja smatram da sajt što ima više sadržaja je bolji i kvalitetniji i lakši za optimizaciju, a često ste negde mogli pročitati i da je sadržaj najvažniji u optimizaciji sajta. Da se vratimo na cenu, i ne radimo obične sajtove i web stranice čisto da bi imali sajt kao stvar prestiža, tako se radilo pre 10 godina. Mi radimo sajtove koi prave novac i izrada takvog sajta nije baš jeftina. Ustvari jeftina je jer kada za dva meseca sajt počne da vam pravi pare shvatićete da ste jeftino prošli. Otprilike početna cena izrade sajta kod nas je nekih 300 eura (proverite telefonom možemo se uvek dogovoriti) i dobijate 3 u 1, sajt je optimizovan za pretraživače i optimizovan za prikaz na mobilnim uređajima.

Dobro skuplje je dosta od 50 eura ali će vam se izrada sajta kod nas sigurno isplatiti i višestruko vratiti uloženi novac. Pogledajte i proverite samo neke od naših radova i njohove pozicije na pretraživačima.

Leave a reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.